Companie

Firmă transport marfă intern și internațional DAVID TSC SRL

DAVID TSC SRL este o companie cu capital privat infiintata in anul 2012 si are ca obiect de activitate  TRANSPORTUL DE MARFURI INTERN SI INTERNATIONAL, service auto si comertul cu piese de schimb pentru autoturisme.

Gestionarea  corecta si rapida a solicitarilor primite de la parteneri  a fost motivul principal care a dus la o dezvoltare rapida. Avand in permanenta ca scop eficientizarea costurilor clientilor nostrii, am reusit sa ne consolidam relatii de lunga durata cu partenerii si sa crestem numarul lor.

Formata dintr-o echipa de tineri profesionisti societatea DAVID TSC SRL a reusit constant sa se adapteze la necesitatile din piata.

Nevoia permanentă de schimbare a pieței nu ne-a descurajat nicicând si ne-a motivat să creăm o structură organizatorică solidă care să ne permită reacții rapide și flexibile.

Gândim și construim soluții personalizate de transport marfă către destinații interne și internaționale.

Zilnic, cu pasiune și dedicare noi, echipa DAVID TSC SRL discutăm, analizăm, construim, propunem și apoi punem în practică.

Suntem zi de zi atenți la cerințele clienților noștri. Pentru acest lucru diversificăm, punem la dispoziție mai multe opțiuni și adaptăm în funcție de nevoile și de condițiile clientului, astfel încât aspectele tehnice să susțină calitatea serviciului de transport oferit.

Pentru fiecare dintre serviciile oferite, punem accent pe siguranța mărfurilor transportate și pe promptitudinea livrărilor.

Toate transporturile realizate de DAVID TSC SRL sunt asigurate și monitorizate atent de către personalul de la sediul nostru pentru ca graficele de timp să fie respectate și mărfurile să ajungă la destinație în intervalul stabilit. Clienții pot obtine informații despre desfășurarea transporturilor proprii apelând telefoanele noastre și solicitând aceste informatii.
Solicitările care vin către noi sunt soluționate cu promptitudine și profesionalism, lucru care duce spre fidelizarea clienților și mai apoi spre transformarea acestora în parteneri de afaceri de încredere. Relațiile pe care firma de transport DAVID TSC SRL le-a creat cu clienții sunt durabile și de încredere.

Ca și principal obiectiv DAVID TSC SRL are prioritizarea relației cu clienții. Ne dorim să depășim așteptările partenerilor crescând în fiecare zi mai mult, prin acordarea atenției cuvenite, fiecărui detaliu în parte.

Promovăm oamenii din interiorul companiei, încurajăm viziunile inovatoare și non-ierarhice și susținem inițiativa antreprenorială. În același timp, avem grijă să ne concentrăm întotdeauna asupra performanței. Astfel, fiecare filială în parte trimite rezultate săptămânale. Acestea pot fi consultate de către toți membrii echipei.

Firma de transport marfă DAVID TSC SRL promovează responsabilitatea individuală și asumarea răspunderii privind calitatea.

Indicatorii de performanță sunt monitorizați periodic, încurajând astfel dorința angajaților de a deveni mereu mai buni în ceea ce fac!

 • Avem tarife avantajoase și însuși colaborarea cu noi reprezintă din start un avantaj!
 • Avem prețuri negociabile în funcție de volumul transportului!
 • Oferim siguranță transportului dumneavoastră!
 • Oferim garanția confidențialității!
 • Nu facem rabat de seriozitate și de profesionalism indiferent de valoarea contractului!
 • Oferim consultanță în alegerea celei mai eficiente soluții pentru transportul dumneavoastră!

Preturile noastre sunt flexibile și sunt calculate și în funcție de frecvență, distanță și destinația preponderentă a curselor dumneavoastră. Întotdeauna vom căuta soluția cea mai convenabilă atât pentru parteneri cât și pentru noi.

Ne ocupăm atent de optimizarea serviciilor oferite și încercăm obținerea celui mai mic preț pentru dumneavoastră.
În materie de consultanță, echipa noastră experimentată vă va oferi de fiecare dată soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

Știm că vreți ca bunurile dumneavoastră să fie transportate în cele mai bune conditii, iar marfa să ajungă la destinație intact din punct de vedere calitativ și cantitativ! Respectându-se cerințele de orar, serviciile DAVID TSC SRL vor îndeplini toate bifele legate de transportul dumneavoastră.

 • O atitudine pozitivă.
 • Angajamentul că bunurile vor fi livrate la timp și în stare bună și că orice problemă va fi soluționată cu onestitate.
 • Creștem calitatea serviciilor investind în oameni, facilități, echipamente și tehnologii.
 • Echipa DAVID TSC este în permanent preocupată de evoluție.
 • DAVID TSC SRL îți este partener de afaceri !
Promptitudine

Atunci când apelezi la DAVID TSC  SRL, firmă transport marfă, eviți din start așteptările prelungite care îți provoacă disconfort. Pentru noi termenele limită sunt extrem de importante și nu ne abatem niciodată de la ele!

Seriozitate

La DAVID TSC SRL, firmă transport marfă, contractele pe care le semnăm cu clienții/partenerii noștri sunt tratate cu foarte mare seriozitate.  Doleanțele acestora sunt respectate cu minuțiozitate întocmai ca în contract!

Profesionalism

Începând de la partea de logistică și mergând până la executarea și implementarea contractelor, DAVID TSC SRL, firmă transport marfă, se impune în domeniul transporturilor interne și internaționale prin profesionalism și orientare către client.

Parteneri

Transportă cu noi!

Lasă marfa ta pe mâinile noastre și va ajunge în punctul de livrare în siguranță! Începând de la echipa de logistică și până la șoferi avem grijă ca tot ce ține de transport marfă să decurgă ca la carte!

Cerere de ofertă

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel