Transport marfă intern

Transport marfă intern

Oferim servicii de transport marfă intern oriunde în România. Suntem dornici de a ne crește valoarea în ochii clienților noștri punându-le la dispoziție soluții în livrarea diferitelor tipuri de mărfuri.

Suntem flexibili din punct de vedere al mijloacelor de transport, oferindu-le clienților diversitate din acest punct de vedere.

Ca și firmă de transport marfă intern, am onorat livrări în cele mai tranzitate orașe din România.

Transporturile către orașe precum Timișoara, Oradea, Arad, Iași, Cluj, Deva, Sibiu etc. sunt pe ordinea de zi a planificărilor DAVID TSC SRL.

Obiectivul nostru primordial este să oferim servicii rentabile și eficiente de transport intern.

Dezvoltarea noastră a fost posibilă și datorită clienților pentru că atunci când am fost puși în dificultate am găsit rapid soluții optime.

Cere o cotație de preț pentru transport marfă intern pentru oricare dintre localitățile din România. Noi vom căuta pentru tine cea mai eficientă soluție din punct de vedere a rentabilității.

Livrare în siguranță

Livrare rapidă

Asistență 24/7

Loading

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel