Mijloace de transport

Mijloace de transport

Pentru preîntâmpinarea necesităților fiecărui client în parte, compania DAVID TSC SRL vă pune la dispoziție diferite mijloace de transport marfă:

– ansambluri cap tractor și semiremorcă 40 tone ( sarcină utilă 25 tone);
– camioane 7,5 tone;
– autoutilitare 3.5 tone.

Suntem pregătiți pentru orice situație neprevăzută!

De asemenea, vă putem ajuta și cu transporturile maritime desfășurate pe feryboaturi.

DAVID TSC SRL este o firmă transport marfă, transport marfă intern, transport marfă internațional, feryboat-uri, transport marfă Europa, transport marfă România, transport mărfuri generale, transport europaleți, transport electrocasnice, transport mobilă, transport  automotive, transport produse din industria metalurgică cu ansambluri cap tractor si semiremorca 40 tone ( sarcina utila 25 tone), camioane 7,5 tone, autoutilitare 3.5 tone atât  FTL cât și LTL.

Loading

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel