Servicii

Servicii

bg_services
Transport marfă internațional

DAVID TSC SRL își îmbunătățește în permanență serviciile de logistică!

Transport marfă intern

Am creat parteneriate de lungă durată cu colaboratorii noștri interni!

Service și întreținere

Suntem alături de partenerii noștri în rezolvarea problemelor de service auto!

Mijloace de transport

DAVID TSC SRL are ca principal obiectiv mărfuri livrate la timp!

Cere o cotație

Suntem specializați în soluționarea livrărilor și respectarea deadline-urilor în domeniul transport marfă. Ia legătura cu noi și beneficiază de devotamentul și de profesionalismul nostru!

Cere cotație

Clientul pe primul loc

Atunci când ai nevoie de servicii profesionale de transport marfă, nu uita să ai în vedere orientarea acelei companii către client. Pentru DAVID TSC SRL acest lucru este unul dintre obiectivele principale pe ordinea de zi!

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel