Transport automotive

Transport automotive

Piața de transport automotive din România a evoluat considerabil o dată cu pătrunderea unor producători de autoturimse importanți ai lumii.

Compania de transport automotive DAVID TSC SRL a devenit parte integrantă a acestui segment de pe  piața trasnporturilor datorită integrității și a promptitudinii cu care operează de fiecare dată livrările.

Atât firme producătoare de autoturisme cât și companii care au achiziționat mașini pentru propriul parc auto, au apelat la serviciile noastre pentru livrările de automotive.

Încrederea care ne-a fost acordată ne-a motivat să devenim și mai buni și mai prompți și ne-a condiționat la o evoluție rapidă pentru a face față cu brio rigurozităților în domeniul transporturilor de automotive.

Livrare în siguranță

Livrare rapidă

Asistență 24/7

Loading

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel