Transport marfă București – Iași. Transport marfă intern

Transport marfă București – Iași

Oferim servicii de transport marfă București – Iași. Suntem dornici de a ne crește valoarea în ochii clienților noștri punându-le la dispoziție soluții în livrarea diferitelor tipuri de mărfuri.

Suntem flexibili din punct de vedere al mijloacelor de transport, oferindu-le clienților diversitate din acest punct de vedere.

Transport marfă București – Iași zi de zi!

Ca și firmă de transporturi, prestăm servicii de transport  marfă București – Iași, tur-retur, cât și în alte orașe din România, având ca activitate principală transport marfă intern.

Transporturile către orașe precum Timișoara, Oradea, Arad, Iași, Cluj, Deva, Sibiu etc. sunt pe ordinea de zi a planificărilor DAVID TSC SRL.

Obiectivul nostru primordial este să oferim servicii rentabile și eficiente de transport intern sau transport marfă București – Iași.

Dezvoltarea noastră a fost posibilă și datorită clientilor pentru că atunci când am fost puși în dificultate am găsit rapid soluții optime.

Cere o ofertă de transport marfă București – Iași

Cere o cotație de preț pentru transport marfă  București – Iași. Noi vom căuta pentru tine cea mai eficientă soluție din punct de vedere al rentabilității.

Livrare in siguranta

Livrare rapida

Asistenta 24/7

Loading

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel