Transport marfă România – Olanda

Transport marfă România – Olanda

DAVID TSC SRL este o companie orientată spre soluționarea problemelor de ordin managerial și în domeniul de transport marfă România – Olanda.

Solicitările care vin către noi sunt soluționate cu promptitudine și profesionalism, lucru care duce spre fidelizarea clienților și mai apoi spre transformarea acestora în parteneri de afaceri de încredere.

Relațiile pe care firma DAVID TSC SRL le-a creat cu clienții din domeniul transport marfă România – Olanda sunt durabile și de încredere.

Serviciile de transport marfă România – Olanda au fost ghidate cu succes de la punctul de plecare până la livrare.

Transport marfă România – Olanda. Transport marfă internațional

Avem la activ tone de marfă livrată la timp din România către, și între toate țările din Europa, dar și retur : Austria, Ungaria, Slovacia, Franța, Germania, Spania, Portugalia, Elveția, Danemarca, Suedia, Cehia etc.

Pentru a veni în ajutorul clienților noștri avem servicii de transport marfă România – Olanda în următoarele variante :

– FTL –  full truck load ( camion complet)
LTL –  les than truck load ( transport în regim de grupaj).

Acestea facilitează drumul de la nevoie la soluționare a fiecărui client.

Livrare în siguranță

Livrare rapidă

Asistență rapidă

Loading

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel