Transport marfă textile

Transport automotive

DAVID TSC SRL oferă servicii de transport textile în toată România, dar și în Europa.

Transporturile naționale de textile se livrează în orașe precum:

  •  București, Craiova, Călărași, Deva,  Târgu Jiu, Târgu Mureș, Oradea, Piatra Neamț, Suceava, Vaslui, Bacău, Iași, Botoșani, Satu Mare, Hunedoara, Sibiu, Arad, Constanța, Giurgiu, Tulcea, Brăila, Galați, Tecuci, Focșani, Curtea de Argeș, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung Moldovenesc, Câmpulung Muscel, Râmnicu Sărat.

Transporturile internaționale de textile se livrează în țări din Europa precum:

  • Germania, Austria, Cehia, Serbia, Danemarca, Olanda, Franța, Finlanda, Belgia, Croația, Cipru, Italia, Irlanda, Grecia, Estonia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.

Mijloacele noastre de transport textile sunt special amenajate pentru ca produsele dumneavoastră să ajungă la destinație într-o stare ireproșabilă.

 

Livrare în siguranță

Livrare rapidă

Asistență 24/7

Loading

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel