Transport mobilă

Transport mobilă

Compania noastră găsește de fiecare dată cea mai bună variantă de transport mobilă pentru clienți, deoarece avem în spate o întreagă echipă de profesioniști în domeniul transportului național și internațional.

Așadar, pentru acest serviciu de transport mobilă, putem onora orice tip de comandă pentru că dispunem de o gamă largă de autoutilitare adecvate pentru transport mobilă. Ne vom asigura că trotul este transportat corespunzător pentru a ajunge la destinație fără zgârieturi sau fără șocuri mecanice în timpul transportului.

Efectuăm transport mobilă oriunde în țară sau în Europa în regim FTL –  full truck load ( camion complet) sau  LTL –  les than truck load ( transport în regim de grupaj).

Livrare în siguranță

Livrare rapidă

Asistență 24/7

Loading

Ce spun clienții noștri

Recomand

Am fost nevoiti sa ne mutam sediul unui restaurant si a trebuit sa ne mutam cu toate cele de la vechiul sediu. Am avut emotii putin pentru bunurile de acolo, dar pana la urma totul a decurs perfect datorită voua!

Iulian T.
Iulian T.
Service de nota 10

Am dus masina la ei in service pentru ca aveam probleme cu pompa de benzina. Mi-au pus-o pe sosea in cateva zile si mi-au mai gasit si alte problemute care se puteau agrava. M-au ajutat mult si nici nu am platit o suma uriasa ca la alte service-uri. Tine-ti-o tot asa!

Marian Stanciu
Marian Stanciu
Dragos Popovici
Echipa de nota 10

“Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi. Am apelat la voi de multe ori si niciodata nu am avut ceva de reprosat. Am colaborat de minune. Voi mai apela cu siguranta la serviciile voastre.”

Dragos Popovici
Trefas Costel
Foarte multumit

De cativa ani buni imi duc masina acolo la reviziile anuale si vreau sa spun ca niciodata nu mi-a facut probleme. Baietii din service au anticipat mereu toate defectiunile si mi le-au pus la punct.

Trefas Costel